Výrobky pro masný průmysl:

  • Láky (brines) vhodné pro nastřikování a masírování masa, řad Naturham, Naturbrine
  • Kompletní přípravky (směs stabilizátorů, koření, aroma) pro výrobu paštik, řad Naturpate
  • Přípravky pro vařené a uzené salámy a klobásy, řad Naturslice, Naturcoloid
  • Směsi pro výrobu hamburgerů
  • Přípravky a kultury pro výrobu fermentovaných salámů, řady Naturfuet
  • Směsi pro výrobu kůžových a tukových emulzí
  • Přípravky pro výrobu masných výrobků se sníženým obsahem tuku
  • Obalovací směsi
  • Přípravky pro výrobu ochucených aspiků, řady Naturaspik
  • Konzervanty pro masné výrobky, řady Naturstabil

Výrobky pro pekaře a cukráře:

  • Zlepšující přípravky pro pečivo (přípravky zlepšující objem výrobku, prodlužující trvanlivost, zabraňující vysycháni výrobku), řady Naturapan
  • Premixy pro výrobu celozrnných, řady Natura Whole Meal Pastry, nebo bramborových chlebů, řady Natura Potato Bread
  • Premixy nebo hotové směsi pro výrobu piškotových korpusů, řady Natursponge
  • Premixy nebo hotové směsi pro výrobu pálené hmoty, řady Naturchoux pastry
  • Zahušťující látky do cukrářských džemů (termostabilní, odolné vůči mrazu), řady Naturthick
  • Směsi pro výrobu dekoračního želé, řady Naturjelly. Směsi mohou být ochucené,       dobarvené, mohou obsahovat různé typy sladidel.
  • Směsi vhodné ke stabilizaci šlehačky (neutrální, ochucené, slazené), řady Naturwhip
  • Směsi pro glazováni cukrářských výrobků, řady Naturglaze
  • Stabilizátory tvarohových náplní, řad Naturtvaroh nebo Naturquarkfix
  • Směsi pro výrobu instantních krémů, řad Naturdekor.

Výrobky pro mlékárenský průmysl:

Nabízíme jednotlivé ingredience nebo směsi aditiv vhodné pro výrobu fermentovaných mléčných výrobků, mléčných dezertů a šlehaček jak tradičních, tak šlehaček obsahujících rostlinný tuk. Rovněž nabízíme směsi pro výrobu smetanových zmrzlin, sorbetů výrobků použitelných v cukrárnách

  • Směsi pro výrobu jogurtů a zakysaných smetan, řady Naturjogurt
  • Směsi zahušťovadel a želírovacích látek, které mohou obsahovat i aroma a barviva, pro výrobu zakysaných a neutrálních mléčných výrobků – dezertů, řady Naturdezert
  • Stabilizátory pro výrobu UHT mléčných a rostlinných šlehaček, řady Naturwhip
  • Přípravky pro výrobu pomazánek a tvarohových krémů, řad Naturspread a Naturquark.
  • Naturcheese je řada směsí pro výrobu sýrových analogů – produktů složených z mléčných bílkovin, tuků, vody
    a dochucujících látek, které jsou vhodné pro všechny typy aplikaci stejně jako čerstvý sýr.
  • Sýrový analog je velmi vhodný na posyp pečiva, na pizzu a zejména jako kompenzace sýrů do párků, klobás a dalších masných produktů
  • Emulgátory, stabilizátory nebo kompletní směsi pro výrobu zmrzlin, řady Naturice

Potravinářské ingredience:

Nabízíme rovněž jednotlivé potravinářské ingredience, přídatné látky a jejich práškové směsi v těchto kategorií:

 zahušťující a želírující látky • emulgátory • antioxidanty • stabilizátory •     konzervanty • barviva • směsi koření a aroma.

jednotlivé látky:

  karageny • algináty • pektiny • xantan • guar • želatina 

  modifikovaný bramborový, kukuřičný, pšeničný a tapiokový škrob 

  maltodextriny • dextrosa a fruktosa

  bramborová kaše • vláknina • lecithiny

  sójové bílkoviny • jejich koncentráty • izoláty a sójová mouka 

  fosfáty a jejich soli • krevní bílkoviny • vitaminové premixy

Servis: Kompletní technologický servis

Zákazníkům poskytujeme technologický servis formou vypracovávání a předkládání receptur, zaučujeme personál zákazníka přímo ve výrobním podniku, případně formou školení, konzultací apod. Na přání zákazníka vypracováváme nové technologické postupy a výrobní programy (např. programy zefektivňování výroby, dietní a dětské výrobky, nové výroby všeobecně, bioprogram a podobně).